Rek Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 od paru miesięcy jestem posiadaczem NOTE 1.2 5MT Acenta przebieg 16000 km. Po przejechaniu ok 4000 km zauważyłem ubytek płynu chłodniczego. ASO /auto na gwarancji/ powiedziano,że to normalne odparowanie ale gratis uzupełniono płyn. Czy wszystko jest ok ? Te modele tak mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus_E12 Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Witam, też na pierwszym przeglądzie mi uzupełniali. Teraz staram się trzymać na Max i uzupełniam raz w roku ok 50 ml. Wysłane z mojego SM-T560 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_wlkp Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Jako, że będę montować LPG do Notka, to myślę o wymianie płynu chłodzącego przy okazji. Jaki płyn polecenie, jaki byłby najlepszy do 1.4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NazgulXL Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 1.07.2019 o 21:32, mati_wlkp napisał: Jako, że będę montować LPG do Notka, to myślę o wymianie płynu chłodzącego przy okazji. Jaki płyn polecenie, jaki byłby najlepszy do 1.4 ? A co tu ma do rzeczy silnik ? Jedyne co ewentualnie można rozważać to materiał z jakiego jest wykonana chłodnica. Tak czy siak wymień na dowolny markowy który wolno mieszać np prestone. BTW: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.