szm Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Witajcie. Szukałem w starszych tematach ale ciągle mam wątpliwości. Czy do QQ+2, po lifcie, napęd na przód, silnik 1.6dCi 130KM można założyć felgi stalowe 16"? Byłem przekonany, że tak - już kliknięte i zapłacone w znanym sklepie internetowym. Przed chwilą handlowiec dzwonił, że się nie da i proponuje 17" alu. Tylko cena felg 17 i opon 17 to prawie 2x więcej kasy do wydania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentusek Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 na zime uzywam 16, latem na 17. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szm Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Masz +2 czy zwykłego 5 osobowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 2 godziny temu, szm napisał: Czy do QQ+2, po lifcie, napęd na przód, silnik 1.6dCi 130KM można założyć felgi stalowe 16"? Byłem przekonany, że tak - już kliknięte i zapłacone w znanym sklepie internetowym. Przed chwilą handlowiec dzwonił, że się nie da i proponuje 17" alu. Zobacz jakie ładne stalówki 16-ki, predefiniowane do QQłki Alcar KFZ Hybridrad 130403 Czytaj więcej: https://www.oponeo.pl/felga-stalowa/alcar-kfz-hybridrad-130403#19430184 Powyższa treść jest wyłączną własnością Oponeo.pl S.A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Zadzwoń do serwisu i zapytaj Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 mozna używałem 16 pasują jak ulał mam na sprzedaż z oponami zimowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szm Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Akurat przed chwilą obok mojego zaparkował inny kaszan w wersji +2 i różnica rozmiarów hamulca jest wyraźna, u mnie między zaciskiem z obręczą jest może 1,5cm na oko - w tym drugim znacznie więcej. Więc raczej odpuszczę eksperymenty z 16". Dziękuję za odpowiedzi. 4 godziny temu, Andrzej G napisał: Zobacz jakie ładne stalówki 16-ki, predefiniowane do QQłki Alcar KFZ Hybridrad 130403 Czytaj więcej: https://www.oponeo.pl/felga-stalowa/alcar-kfz-hybridrad-130403#19430184 Powyższa treść jest wyłączną własnością Oponeo.pl S.A. Ładne. Ale z jakiś powodów wyszukiwarka tego sklepu po wybraniu QQ+2, 1.6dci pokazuje całe... zero propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 7 godzin temu, szm napisał: Masz +2 czy zwykłego 5 osobowego? Ja p...le. Czytać chłopioe nie potrafisz? 8 godzin temu, szm napisał: Witajcie. Szukałem w starszych tematach ale ciągle mam wątpliwości. Czy do QQ+2, po lifcie, napęd na przód, silnik 1.6dCi 130KM można założyć felgi stalowe 16"? Byłem przekonany, że tak - już kliknięte i zapłacone w znanym sklepie internetowym. Przed chwilą handlowiec dzwonił, że się nie da i proponuje 17" alu. Tylko cena felg 17 i opon 17 to prawie 2x więcej kasy do wydania... O ile pamiętam, a temat był wałkowany kilka razy do QQ+2 felgi są większego rozmiaru gdyż samochód ma wzmocnione (większe zaciski) hamulcowe które nie mieszczą się w feldze 16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jocker76 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Sam używam qq+2 z silnikiem 1.6dci 130 I felgi 16 nie pasują że względu na większe tarcze z przodu posiadam 17 na zimowe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.