pdreczka Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Mam problem po odłączenie fabrycznego radia uciekło mi podświetlenie licznika i reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Może padł bezpiecznik. Chyba jest w skrzynce w komorze silnika oznaczony jako "Tail". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdreczka Opublikowano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 To nie jest bezpiecznik, myślę że to ma związek z kostka od radia bo wywaliłem fabryczne i przestało podswietlac coś będzie z kablami od kostki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Kostek się nie wywala tylko kupuje przejściówkę https://allegro.pl/listing?string=%24 NISSAN NISSAN KOSTKA ADAPTER ZLACZE RADIA ISO %24&order=m&bmatch=baseline-ele-1-1-1001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.