saidac Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Witam Zakupiłem Qashqaia z 2012 roku radio nie działało (na zdjęciach jeszcze działało po przybyciu na miejscu już nie), i chciałem dziś wymienić radio w serwisie car audio alarmy itp (w Bydgoszczy - dobre opinie na google) . Kupiłem radio Pioneer AVH- G210BT ale okazało się że jest system Bose i się nie da. I tu pytanie, czy da rade jakoś podłączyć tego typu radio (może być inne bo tamto zwróciłem) czy nie da rady, bo Pana w serwisie powiedział że nie a naprawa 1000 zł około. Wole dorzucić z 500 i mieć nowe fajne radyjko niż szajs, zależy mi też na kamerze cofania bo auto duże i mam obawy ze przydzwonie, sterowanie z kierownicy niekoniecznie. Proszę o rady lub jeśli ktoś ma namiar do dobrego fachure Bydgoszcz, Torń, Inowrocław to też proszę. Pozdrawiam PAweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek11498 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Poszukaj czegoś dedykowanego na Aliexpress z wysyłką z Niemiec. Jest kupa fajnych stacji na androidzie co bez problemu zaspokoi Twoje wymagania i bez problemu wepniesz w fabryczną instalację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 19 godzin temu, saidac napisał: Proszę o rady Jest u nas na forum kilka wątków poświęconych tematowi wymiany stacji multimedialnych w QQłkach. Użytkownicy opisywali nawet szczegóły, na jakie stacje wymienili i z czym się to wiązało ... Poszszperaj u nas trochę w stosownych działach tematycznych i poczytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.