slaz Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Witam użytkowników forum. Pytanie jak w temacie. Niestety nie znalazłem dotychczas odpowiedzi. QASHQAI Q10 2007. Świeci się kontrolka poduszki powietrznej oraz przestały działać przyciski na kierownicy. Dodam że klakson działa. Kasowanie błędu kluczykiem pomogło na dosłownie 3 minuty. Czy ktoś poradzi co może być przyczyną? Bardzo dziękuję za ewentualną odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 33 minuty temu, slaz napisał: Witam użytkowników forum. Pytanie jak w temacie. Niestety nie znalazłem dotychczas odpowiedzi. QASHQAI Q10 2007. Świeci się kontrolka poduszki powietrznej oraz przestały działać przyciski na kierownicy. Dodam że klakson działa. Kasowanie błędu kluczykiem pomogło na dosłownie 3 minuty. Czy ktoś poradzi co może być przyczyną? Bardzo dziękuję za ewentualną odpowiedź. Wymień taśmę w zwijaku. Temat znajdziesz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 11 godzin temu, Author53 napisał: Wymień taśmę w zwijaku. Temat znajdziesz na forum Dokladnie.Taśma. Dobrze regeneruja taśme pod Piła/Kaczory.Mozna pojechac z autem lub tasme wysłac pocztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Jak bedziesz sie zabieral za wymontowanie zwijaka z kierownicy to daj tutaj jakies zdjecia albo filmik zalacz -bedzie to przydatne dla innych i rowniez dla mnie -> nie moge dojsc do ladu i skladu zeby im to wyslac kurierem...a sam mam taki problem jak Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Wyjęcie tasmy jest bardzo proste. U mnie jedynie byl problem z odkreceniem dwóch torxow(X-trail T31) co trzymaja poduszke -bo one fabrycznie są skrecone na klej. Klej nie chcial puścić ,gniazdo wyrobiło się w srubie i musialem rozwiercać sruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Witam. Jestem swiezo po zamontowaniu zwijaka firmy Nissan-jak sie okazalo juz przy zakupie samochodu w 2013 roku mialem zamontowanego tzw,chinczyka ktorego fachowcy w miejscowosci Kaczory nie podjeli sie naprawy i zaproponowali mi zwijaka w cenie 350zl plus 22zl pobranie. Powiedzialem ze 300 moge dac wiecej nie -zgodzili sie. Jak narazie po 2 latach niedzialajacej kieorwnicy multi jak i klaksonu po zamontowaniu wcoraj zaczeło wszystko dzialac. Jedynie prawdopodobnie bede musial podlaczyc pod komputer i usunac bład poduszkki powietrznej kierownicy. Nie pieniadz a wygoda-12 miesiecy gwarancji dostalem.-czas realizacji 7 dni od wysłania i odesłania paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 W dniu 4.02.2019 o 10:12, PeRŁAziomal napisał: Witam. Jestem swiezo po zamontowaniu zwijaka firmy Nissan-jak sie okazalo juz przy zakupie samochodu w 2013 roku mialem zamontowanego tzw,chinczyka ktorego fachowcy w miejscowosci Kaczory nie podjeli sie naprawy i zaproponowali mi zwijaka w cenie 350zl plus 22zl pobranie. Powiedzialem ze 300 moge dac wiecej nie -zgodzili sie. Jak narazie po 2 latach niedzialajacej kieorwnicy multi jak i klaksonu po zamontowaniu wcoraj zaczeło wszystko dzialac. Jedynie prawdopodobnie bede musial podlaczyc pod komputer i usunac bład poduszkki powietrznej kierownicy. Nie pieniadz a wygoda-12 miesiecy gwarancji dostalem.-czas realizacji 7 dni od wysłania i odesłania paczki. Regeneracja zwijaka w Kaczorach objeta jest 12 miesieczną gwarancją. Naprawy wykonuja na prawde b.dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.