Frugo555 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Panowie proszę o odpowiedź, dzisiaj otrzymałem cześć do mojego Qashqai niestety DHL nie jest zbyt delikatnym przewoźnikiem. Reklamacja zgloszona do sprzedającego. Czy da sie cos jeszcze z tym zrobić (mam na mysli wyprostować to co zgiete) i założyć? Czy juz jest d*pa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Przesyłki są ubezpieczone.Co do przewoźnika. Zalezy od terenu.Ja mam super DHL i UPS a beznadzieja DPD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 8 minut temu, Brzyk napisał: Przesyłki są ubezpieczone. Dokładnie. Inna sprawa, jak było zapakowane? Może wysyłający zapodał bubla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frugo555 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Da sie coś z tym zrobić? Mam na mysli wyprostować i założyć? Nie chcialbym sie bawic w odsylanie i czekanie kolejnego tygodnia aż przyjedzie część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ja tego nie trzymałem w rękach i nie wiem jak wygląda. Może mechanik co będzie to robił Ci odpowie. Osobiście odesłałbym to z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 nie zakładaj tego, złóż reklamacje do przewoźnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frugo555 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 I co mi to da? Przewoźnik mnie oleje, transport zlecal sprzedający, kurier paczke zostawil żonie. Opakowanie całe, nie rozwalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 albo odeślij do sprzedawcy - masz 14 dni na rozmysł bez podania przyczyny. Jak tego nie zamontowałeś i jest czyste - - wada produkcyjna. Nie wiem jak to wyglda w rzeczywistości - ale czy nawet jakby spadło to na ziemię ( to nie TV ) - to czy tak sie to pogniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobkrzys Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Napiszę ta. Mieliśmy chyba tego samego kuriera. Jednak ja wyprostowałem blaszke. Sprawdziłem czujnikiem czy nic nie chacy i zamontowałem piastę. Wyprostuj i montuj Działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frugo555 Opublikowano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 i tak zrobię. Byłem wczoraj u mechanika stwierdził to samo. Niniejszym zamykam temat, dziękuje za wszelkie porady. Nic tylko zostać kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi