Karmel Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Witam, Czy w tym roku salony przewidują jakąś "akcję zimę" na zasadzie promocyjnych cen na wyposażenie samochodu pod kątem zmiany temperatury?. Fajnie byłoby tutaj wrzucać informacje zbiorcze o promocjach w danym salonie. W Zabrzu i Bytomiu znalazłem coś takiego a jak reszta Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 2 godziny temu, Karmel napisał: Fajnie byłoby tutaj wrzucać informacje zbiorcze o promocjach w danym salonie. Jak chcesz rzetelnie i na dodatek za free sprawdzić akumulator, to znajdź w swoim rejonie punkt Centrum Mocy , lub dowolny salon Centry. Sprawdzą Ci też elementy ładowania aku i instalacji elektrycznej. W razie potrzeby kupisz tam również aku, który nawet bez promocji będzie atrakcyjniejszy cenowo niż "promocyjny" w ASO. Swoje doświadczenia z testem w ASO mojego fabrycznie zamontowanego akumulatora, opisałem tutaj gdzieś na forum. Akumulator padał w oczach, a oni stwierdzili, że wszystko cacy. Było to ok. miesiąca przed końcem gwarancji, więc chyba tylko czekali, bym za miesiąc zasilił im budżet ok. 5 stówami. Uratowało mnie, że podjechałem w międzyczasie do Centry i okazało się, że mój aku to totalne padło. Prosto z Centry pognałem do ASO i wtedy nie było już "przeproś". Dobrze wiedzieli co jest grane i już bez oporów wymienili mi aku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 po ile ten filtr kabinowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Serwis zapewne życzy sobie normalnie przynajmniej 150zł. W sklepie można sobie kupić filtr biofunkcjonalny za ok. 15zł drożej niż węglowy lub 25zł drożej niż zwykły, czyli ok. 90zł. Jeszcze dochodzi wymiana, więc jak ktoś potrafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) Dziś wymienialem swoj-od kwietnia w nowym aucie i już czarny. Pozdrawiam idiote co projektowal miejsce filtra+jego demontaż i montaż. Aha kupilem najtańszy za 26 pln...wole częściej zmieniać... Edytowane 27 Października 2018 przez Pavllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek_Hel Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 2 godziny temu, Pavllo napisał: Dziś wymienialem swoj-od kwietnia w nowym aucie i już czarny. Pozdrawiam idiote co projektowal miejsce filtra+jego demontaż i montaż. Aha kupilem najtańszy za 26 pln...wole częściej zmieniać... Hej. Tanio... Poinformuj nas czy spełnia oczekiwania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Pavllo,w naszym rejonie trzeba praktycznie dwa razy do roku wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 5 godzin temu, Pavllo napisał: Dziś wymienialem swoj-od kwietnia w nowym aucie i już czarny. Pozdrawiam idiote co projektowal miejsce filtra+jego demontaż i montaż. Aha kupilem najtańszy za 26 pln...wole częściej zmieniać... A co jest nie tak przy wymianie filtra w J11? Jeszcze nie zmieniałem, ale w J10 to dopiero była niezła jazda przy pedałach. Ja tam wolę nie wdychać sadzy diesel'i kosztem oszczędności 50zł, ale jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Chyba nie wierzysz, że filtr węglowy czy inne biobojcze chronią cię przed czasteczkami sadzy? "Musimy pamiętać, że filtr węglowy nie jest lekarstwem na wszystkie nieprzyjemne zapachy i szkodliwe substancje. Nie możemy się łudzić, że jeden filtr węglowy sprawi, że już nigdy nie poczujemy w kabinie smrodu spalin." 9 godzin temu, aquariusmax napisał: A co jest nie tak przy wymianie filtra w J11? Trudno go wyjac i włożyć bo nie ma dostępu po calej wysokości, nawet nie wiem jak to opisać... W głupim fiacie było prościej i szybciej go wymienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Podczas wymiany trzeba obudowę filtra zgiąć,jest elastyczna więc da się,ale trzeba później tak wprowadzać by się rozprostowała w obudowie "kombajnu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Groźniejsze jest to czego nie czujemy. Zwracamy uwagę na różnice w promilach składników syntetycznych w hydrokrakach, a kupujemy najtańszy filtr mający chronić nasze zdrowie i życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 A przedtem klimy nie było...był zimny łokieć...i Wartburgi jeździły na oleju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karmel Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ktoś w tym roku natrafił na jakieś akcje.promocje z okazji okresu zimowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ja zrobiłem sobie sam promocję i wymieniłem koła osobiście. 170zł do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ja tez zrobilem sobie promocje, zamiast 160, 60 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karmel Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Ważne do końca styczniahttp://nissan.dabrowscy.pl/promocje/557/oferta-zimowa-nissan-na-akcesoria Coś godnego uwagi w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi