maniek2408 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Panowie mam mały problem instalacja lpg sprawdzona wtryski wymienione ,poustawiane tak jak powinno być .W czasie jazdy bajka nic się nie dzieje ,ale np. jak zatrzymam się silnik pracuje na lpg i wyłączę światła to obroty zaczynają falować ,zapale światła falowanie ustaje.Instalacja lpg to lovato, ale tak jak mówiłem instalacja sprawuję się dobrze ,tylko problem z tymi obrotami po wyłączeniu świateł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazylia Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 przepływomierz? a na benzynie to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek2408 Opublikowano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 przepływka nowa,brak błędów ,na benzynie wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Jak na benzynie dobrze to szukaj problemu w lpg, pokaż jakieś screeny/filmy z tej sytuacji z programu do Lovato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek2408 Opublikowano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Samochód odebrałem od gazowników -wymieniali wtryski od lpg.Obroty falowały przed jak i po wymianie wtrysków jak wyłączę światła .Tak myślałem może masa słaba jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.