CICHY8505 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witam forumowiczów. Mam pytanie mianowicie jak odróżnić silnik w nissan terrano2 2.4 118 KM a 124 KM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1305 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 różnica zapewne jest w osprzęcie kolektor ssący bądź wydechowy . jak robiłem remont silnika mam 124 km to na gratach nie było jakiegoś rozdziału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CICHY8505 Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 A mógłbyś zrobić parę zdjęć silnika z osprzętem to mógłbym porównać z moim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1305 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 mógł bym jutro strzelę pare fotek jak nie zapomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CICHY8505 Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Witam. Jak z tymi fotkami? Gdybyś je udostępnił to porownam z moim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karabus Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Wg mnie osprzęt jest ten sam a róznica mocy wynika z ustawień/regulacji. Mam dwa terrano jeden niby ten słabszy a drugi mocniejszy i silniki z zewnątrz są identyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.