loatee78 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witam chciałbym się poradzić , czy też może mieliście takie same odgłosy z środka drzwi . Problem jest taki że jak uchylę okno to na dziurach i wybojach słyszę stukanie gdy okno jest zamknięte to wszystko jest ok. Czy może mi ktoś podpowiedzieć co to może byc. Wiem że musze zdjąc tapicerke i wtedy bede wiedział , ale lepiej się upewnić. Nissan Qashqai 2015 1.5 dci. Dziękuję za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 15 minut temu, loatee78 napisał: Witam chciałbym się poradzić , czy też może mieliście takie same odgłosy z środka drzwi . Problem jest taki że jak uchylę okno to na dziurach i wybojach słyszę stukanie gdy okno jest zamknięte to wszystko jest ok. Czy może mi ktoś podpowiedzieć co to może byc. Wiem że musze zdjąc tapicerke i wtedy bede wiedział , ale lepiej się upewnić. Nissan Qashqai 2015 1.5 dci. Dziękuję za podpowiedzi. Szyba po otwarciu czasami daje taki odgłos stukania ale to słychać w górnej częsci drzwi, przy szparze gdzie sie chowa okno. Jesli stuki słychać wewnątrz drzwi po otwarciu okna to mogą być prowadnice szyb. Może sie poluzowały i trzeba je dokręcić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nisek Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Witam, ten sam przypadek miałem w Pulsarze, w ASO na gwarancji dokręcili prowadnicę szyby i wszystko jest ok. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.