Tomaszwi Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witajcie, czy ktoś wie o co z tym chodzi? Czy Qj11 coś takiego jest w standardzie? Dzis podczas deszczów kamera cały czas brudna i jeśli to opcja to może da się zamontować? 284L4 4EA0A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Chodzi ci o czyszczenie kamery? To jest chyba w wersjach z automatycznym parkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAMA Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Nie do końca tak. J11B nie ma tego nawet w tej wersji z automatycznym parkowaniem. Skończyli to robić chyba na wersji J11 czyli w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qashqai007 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 W j11 w wersji tekna kamerki mają spryskiwacze do oczyszczenia soczewek i dysze powietrza do ich osuszenia po spryskaniu.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Ciekawe.Ja mam kamerki. W deszczu i tak widzę np krople ktore deformują obraz albo zamglenie . .Brud sam przecieram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qashqai007 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 U mnie niestety w czasie deszczu również krople zniekształcają obraz.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 TUTAJ znajdziecie sporo informacji na nurtujące Was zagadnienie - temat rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Przeżyje.Jedna mniej rzecz do zepsucia albo zatkania.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mereth92 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Spryskiwacz i oczyszczanie powietrzem posiadają auta wyposażone w monitorowanie martwego pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek2912 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 niestety mylisz się kolego Mereth92 ja mam qq tecne styczeń 2018r. ze wszystkimi możliwymi pakietami i niema żadnego spryskiwacza i osuszacza kamerki przestali to montować po lifcie w połowie 2017 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Dobra zmiana Pocieszę Ciebie że ten spryskiwacz i tak niezbyt dużo daje, do tego jak doda sie kiepską rozdzielczość kamery to zimą rzeczywiście niewiele widać. Już mam taki nawyk, że czasem jak zamykam klapę bagażnika to przecieram palcem kamerę. I to jest najlepszy spryskiwacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Ja jestem zadowolony. Nigdy nie przecierałem kamery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszwi Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Ciekaw jestem czy da się wymienić zwykłą kamerkę na właśnie taka z oczyszczaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mereth92 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 W dniu 29.10.2018 o 22:10, jasiek2912 napisał: niestety mylisz się kolego Mereth92 ja mam qq tecne styczeń 2018r. ze wszystkimi możliwymi pakietami i niema żadnego spryskiwacza i osuszacza kamerki przestali to montować po lifcie w połowie 2017 roku No sam jednak piszesz że się nie mylę. Od czerwca 2017 roku monitorowanie martwego pola nie odbywa się przy pomocy kamery tylko przy pomocy radarów pod zderzakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi