Kosmiczny Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Witam Przymierzam się do wymiany radia w mojej P12 Sedan na radio niefabryczne, ale potrzebuję szybkiej pomocy. Które kable to kable od głośników? Na zdjęciach wtyczki które były podłączone pod fabryczne radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 hej, nie wiem czy sobie już poradziłeś czy nie ale kable głośnikowe są w tej kostce na 3 zdjęciu i ostatnim 4 pierwsze kable czyli 3 żółte i jeden różowy jest to jest zasilanie radia i podświetlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafat Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Cześć,udało się wymienić radio? Też planuje chociaż nie mam zielonego pojęcia jak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.