k.miru Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Witam jestem tutaj nowym członkiem ,miło mi że mogą z wami podzielić się uwagami ,pytaniami i odpowiedziami. Dlatego też mam pytanie ,może ktoś wie jak to zrobić ,problem ze stacyjką nastąpił kiedy ściągałem osłony plastikowe z kolumny kierowniczej ,stacyjka nie chce się przekręcić do uruchomienia silnika .Mam Nissana Qashqai 2.0 petror 2008r z kluczykiem inteligentnym tak że nie potrzebuje kluczykiem odpalać auta .I właśnie moje pytanie ponieważ jak chcę uruchomić silnik to nie mogę przekręcić stacyjki plastikiem ,ale jak włożę kluczyk to normalnie uruchamia się stacyjka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr1x Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 W czasie przekrecania "inteligentnego kluczyka" kierownica musi najpierw się odblokować. Inaczej nie odpalisz autaWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.miru Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Witam tak wiem że trzeba odblokować kierownicę jest odblokowana ,auto gdy wsadzę kluczyk do stacyjki odpala doskonale ,ale jest problem jak chcę odpalić auto bez kluczyka ,jak zawsze odpalałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Może bateria się w kluczyku wyczerpała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.