kravczoo Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Cześć! Czy ktoś z Was spotkał się z problemem? Note z 2012 roku, radio bez nawigacji, podłączony telefon przez bluetooth. W czasie rozmowy wszystko pięknie, samochód wykrywa połączenie wychodzące/przychodzące i wyłącza radio odtwarzając rozmowę na głośnikach. W przypadku korzystania z Google maps niestety brak komunikatów nawigacyjnych przy korzystaniu z radia (spodziewałem się, że radio będzie wyciszane na czas odtwarzania komunikatu). Ktoś coś?Dodam, że korzystam z Xperia XA2. Wszelkie wskazówki dotyczące konfiguracji Google maps już chyba przerobiłem, jednak poprawy brak. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.s.polak Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Sony xperia to tu są problemy wiem bo też mam z telefonem problemy odnośnie komunikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullterrierMJ Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 To chyba z tą aplikacją są jakieś problemy a nie z telefonami. Mam Motololę G5S+ i wszystko śmiga przez bluetooth aż miło a "Google maps" nie chcą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.