jackptak Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Mam problem z światłami pozycyjnymi prawa stroną przód i tył. Po wymianie żarówek w światłach pozycyjnych przestała świecić prawa strona. Szukałem bezpieczników ale w kabinie ich nie ma, więc pewnie są w komorze silnika, ale tam tez nie ma od lamp. Gdzie mam szukać tych bezpieczników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotkan Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Cześć. Mam ten sam problem. Udało Ci się to opanować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo32 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Micra K12 ma stosunkowo bardzo rozwinięty (w porównaniu do poprzednich modeli) system CAN-BUS. Działanie szeregu elementów odbywa się poprzez sterowniki (m.in. BCM) za pośrednictwem systemu skrętek. Z pozycji przeciętnego użytkownika jedynie co można sprawdzić, to ciągłość przewodów oraz podłączenie odbiorników do masy (ewent.bezpieczniki). Pozostałe usterki (zwłaszcza działanie sterowników) - to niestety przy użyciu komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotkan Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Dla zainteresowanych pod prawym reflektorem jest puszka z bezpiecznikami. I tam są bezpieczniki z świateł pozycyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotkan Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Sprostowanie. Pod lewym a nie prawym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.