Filcek Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Witam! Mam problem wspomaganiem. Niedawno pęk przewod który wychodzi z pompy do maglownicy. Zakulem nowy i wspomaganie nie działa więc założyłem używke idealnie pasuje tylko jest jedna różnica z porównaniu z orginalem. Na oryginale była obejma na środku węża. No i też nie działa. Nie mogę nigdzie znaleźć oryginału nowy niewzasiegu (1800)PLN. Ma ktoś może jakiś pomysł by te a to działało? Primera p12 2.2di jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 tak gdzie jest obejma w środku węza jest dławica, pewnie nie masz i dlatego nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filcek Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Wie może ktoś kto ma taki przewód. Masakra nie można znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 jedź tam gdzie robiłeś, niech w połowie węza założy tuleje i zagniecie, tylko tak aby był przelot i powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.