Gość dakall Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 jak sprawdzić gdzie auto było produkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 po numerze nadwozia jak się zaczyna na J to japonia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dakall Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 po numerze nadwozia jak się zaczyna na J to japonia:) a jak zaczyna się od SJNF to co tom moze oznaczać :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 nawet na tej stronie możesz sobie zdekodować vin. Masz zakładka odpowiednią na głównej stronie nissanklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 brrrrr SJN = GB = Wielka Brytania Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldek72 Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 http://www.club-nissan.ru/ zobacz po wpisaniu numeru vin pod zakładką "prowierka vin" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dakall Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 brrrrr SJN = GB = Wielka BrytaniaPowodzenia mam to rozumieć że to nic dobrego nie wróży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 brrrrr SJN = GB = Wielka BrytaniaPowodzenia mam to rozumieć że to nic dobrego nie wróży Takie mam małe pytanie. Jaką masz Almerę? N15 czy N16? Bo jeśli N16 to chyba nie spodziewałeś się, że będzie japońska? pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.