zbyszekN15 Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Gdzieś na forum czytałem o stukającym szyberdachu, no i nie mogę znaleźć tego tematu. Kto pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 chodzi o to? http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ight=szyberdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekN15 Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Niestety to nie ten temat, ale dziękuję za reakcję. Proszę o jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 SKARZYLO sie pare osob na szyber w n15 mi innymi chyba Szanowny Szefunicio Scyzor czyli SSS :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KeriSR Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 u mnie w n14 stukaly klapeczki od zaslonek w szyberdachu moze sprawdz to- :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekN15 Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Mój "problem" polega na tym, że po odsunięciu zasłony zamknięty szyber ma mały luz i przy naciskaniu palcem tylna część szyberdachu porusza się około pół cm w górę i w dół. Może to normalne, ale chyba tak być nie powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.