masta089 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Siemka. Mam pacjenta almera n16 i od dłuższego czasu szukam gdzie może się znajdować moduł NATS. Czy ktoś może mnie nakierować gdzie się znajduje?? ściągałem plastiki od strony kierowcy i modułu tam nie widziałem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly80 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ja swój moduł od NATS znalazłem pod plastikiem kierownicy po lewej stronie wraz z kluczykiem ale nie wiem o co chodzi odepne moduł i nie świeci kontrolka auta z kluczem wronę moduł i święci nie mogę go odpalić nie wiem co jest kręcę Aku wywali ale nie zapali może ktoś pomoże i tam znalazłem też klisz z napisem NATS ale nie wiem do czego i gdzie mam go włożyć pozę ktoś .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.