TomekX-TRAIL Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Witajcie, chodzi mi po głowie pomysł założenia turbiny do Xa, wiem że to jest spora rzeźba, może ktoś się wypowiedzieć czy warto w to brnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 to znaczy co chcesz zrobić?? założyć suszarkę do QR-a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Jeśli masz zbędne 10-15tyś zł to kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 2 minuty temu, Thunder napisał: Jeśli masz zbędne 10-15tyś zł to kombinuj zależy co kolega chce zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 1 minutę temu, DINO napisał: zależy co kolega chce zrobić Chce porządnie to tanio nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Teraz, Thunder napisał: Chce porządnie to tanio nie będzie jak chce porządnie to nie QR tylko SR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Teraz, DINO napisał: jak chce porządnie to nie QR tylko SR To jeszcze silnik musi kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Teraz, Thunder napisał: To jeszcze silnik musi kupić jak kupi DET-a to wyjdzie taniej no chyba, że idziemy w VL to też nieźle jedzie a nei potrzebuje suszarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 4 minuty temu, DINO napisał: jak kupi DET-a to wyjdzie taniej no chyba, że idziemy w VL to też nieźle jedzie a nei potrzebuje suszarki To niech szuka VETa Będzie miał 280 kucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 1 minutę temu, Thunder napisał: To niech szuka VETa Będzie miał 280 kucy oj to przewyższy koszt auta choć ja mam plan bo ALA z VE idzie na sprzedaż a jak nei osiągnie ceny minimalnej to VE wypada z ALI, ALA idzie na złom a VE wpada do S13 z suszarką choć młody sie buży no ale ma prawo ważne kto wpisany w DR jako właściciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Uuu...jak to takie koszta wysokie to chyba słabo się w to pchać... chciałem do obecnego silnika założyć osprzęt i przerobić tak podzespoły aby to działało jak w innych motorach turbo benzyna, jednak chyba nie ma to sensu bo za dużo rzeźbienia a koszty widzę nie małe jeżeli to miało by chodzić jak należy...opcja nr dwa Volvo XC90 2.5T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi