Stanleyc600 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witajcie, chce w pierwszym kwartale 2019 sprzedac moje murano poniewaz 4 lata minely a w zwyczaju mam zmieniac po takim czasie auto. Tylko na co...? Rynek samochodów 4-5-6 letnich z silnikami wolnossacymi o takich pojemnosciach, mocy oraz trwalosci w zasadzie sie skonczyl...o mozliwosci montazu LPG nie wspomne... Podzielcie sie ze mna drodzy koledzy co wybraliscie lub co byscie wybrali..? Oczywiscie auta typu sportowego z dwoma siedzeniami nie wchodza w gre, mam rodzine i trzeba mi auto rodzinne ale wlasnie dajace tez frajde z jazdy. Budzet max 80-100 tys zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Mi się zawsze podobała honda ridgeline, kiedyś również podziwiałem za właściwości terenowe isuzu vehicrossa, ale odkąd zaczęły drożeć a nie tanieć to sobie musiałem odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.