gre Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 ma ktoś dośc pilne??!! :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Jest do ściągnięcia na: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ight=instrukcja Mam to nagrane na płytce, ewentualnie mogę pożyczyć instrukcję Wydawnictwa Komunikacji i Łączności. Jeśli Cię interesuje to jak będziesz w Łodzi to jakoś ją Ci podrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Dzieki Mike ale chodzi mi o rozlozony motor, jak to wygląda, częsc po czesci...jak jest moze byc fotka kazdego SR20DE PO ZDIĘCIU POKRYWY, I SAMEJ POKRYWY OD SPODU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 uuu...to będzie gorzej. Jakieś zdjęcia i rysunki silnika w WKiŁ są ale nie sądzę żeby były dość dokładne.... no i na pewno nie opisują SRDE ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 pilne, potrzeba różnice budowy wszystkich 2.0 nissana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Sam szukam od dawna mam do większości innych Nysek ale do N15 jest bardzo ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 chodzi o wygląd sr20de w almerze gti 1997 rok, czym sie rózni i wogle wygląd głowicy i takie szczegóły!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.