kosa970 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam mam problem z moją almerą n16, polegający na tym że jak włączam światła mijania albo pozycję to palą mi się wszystkie stopy z tyłu a przy wyłączonych światłach jak nacisne hamulec zapala mi się podświetlenie zegarów i deski rozdzielczej oraz zapalają się pozycje z przodu. Co może być tego przyczyną dodam że znalazłem kilka tematów na innych forach z podobnym problemem tylko u nich nie było problemu z pozycjami z przodu i sprawdzałem żarówki od stopu tak jak tam radzili ale to raczej nie w nich problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beetlejuice Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Sprawdź puszkę z bezpiecznikami od spodu,kostki żarówki przy lampach czy nie są nadtopione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo32 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Do sprawdzenia wiązki w peszlach, w tym szczególnie pod chłodnicą, łączącej skrzynkę przekaźników z skrzynkami bezpieczników - woda zbierająca się w nim powoduje gnicie przewodów i w rezultacie zwarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.