awzyga Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam, wymieniłam na nowy intrcooler oraz nowy wachacz ze stabilizatorem. Wcześniej ok. rok był nieszczelny i z wyciekiem intercooler. w prawym kole od dłuższego czasu słychać było wycie przy szybkich prędkościach. Założono nowy wachacz cena ok 460 zł szt. - gdy odebrałam auto hałas w aucie jest ogromny jakby non stop wycie w kole - przy prędkości większej i mniejszej taki sam. Co mam zrobić? szyberdach jest szczelnie zamknięty, nie wiem co może być przyczyną - natomiast ten hałas jest zbyt głośny aby móc swobodnie użytkować auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajus63 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Świetnie.... Dział konkursy. Przewidujesz nagrodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awzyga Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam, przepraszam, nie ten dział.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 43 minuty temu, awzyga napisał: Witam, wymieniłam na nowy intrcooler oraz nowy wachacz ze stabilizatorem. Wcześniej ok. rok był nieszczelny i z wyciekiem intercooler. w prawym kole od dłuższego czasu słychać było wycie przy szybkich prędkościach. Założono nowy wachacz cena ok 460 zł szt. - gdy odebrałam auto hałas w aucie jest ogromny jakby non stop wycie w kole - przy prędkości większej i mniejszej taki sam. Co mam zrobić? szyberdach jest szczelnie zamknięty, nie wiem co może być przyczyną - natomiast ten hałas jest zbyt głośny aby móc swobodnie użytkować auto. Nie wiem doprawdy co ma wspólnego- wycie w kole - z wymianą wachacza.Raczej chodzi tutaj o łożysko koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awzyga Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 dziękuję za inf. dopytam mechanika czy sprawdzali łożysko, mieli wszystko wymienić jeżeli tego potrzeba wymagała, tj. piastę , sworzeń lub / i łożysko. Więc dlaczego teraz po naprawie jest hałas zwiększony w aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Proponuję zmienic mechanika.Gdzie to kolega naprawiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awzyga Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Krasnystaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Awzyga trzymaj się zasady - jeden wątek jeden temat Zamykam wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.