Lampart88 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Mam taki problem że od jakiegoś czasu podczas dodawania gazu a przede wszystkim przy wyprzedzaniu tak jakby odcinalo mi dopływ paliwa albo auto zasysalo powietrze. Podpowiecie o co kaman bo kurde już ręce opadają. A jeżeli to ta rura Ci napisałem to koszt w nissanie około 500zl a na necie brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusia0003 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Ja miałem problem z tą rurą od filtra do turbo,na jakiś czas zakleiłem taśmą i było wszystko okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lampart88 Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Dzięki za odpowiedź. Już ogarnąłem kupiłem ta rure dolotowa wymieniłem i śmiga jak nie wiem. A wyrwalem ja za 70 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.