ZdzichHere Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Witam grupę jestem posiadaczem zetki od dzisiaj i chciałem zapytać czy tak powinno być czy to tylko w mojej coś nie tak, a mianowicie podczas włożenia kluczyka w stacyjkę jest dzwięk pikania jeżeli przekręce to pika 3 razy i cisza , czy jest ktoś w stanie mi wytłumaczyć to zjawisko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 A drzwi masz w tym czasie otwarte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZdzichHere Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 OK drzwi otwrate były ale czy to normalne za na poziomie kluczyka na stacyjce 3 są trzy piknięcia ? Czy to może coś oznaczać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksio Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZdzichHere Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 ok dzięki bardzo bo oglądałem kilka przed zakupem i nic takiego nie było a w tej co kupiłem jest więc byłem zdziwiony dlatego pytam dzięki jeszcze raz za odpowiedzi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZdzichHere Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 A czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć o co chodzi z tym pikaniem , po co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Pewnie po to, żebyś nie wysiadł z auta bez wyciągania kluczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 ma tak pikac jak nie pika to jest źle, tak mają nasze auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.