ZdzichHere Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Witam panowie zakupiłem nissana 350 z zapaliła mi sie kontrolka service engine soon dzisiaj podczas wyjazdu do mechanika aby sprawdził błąd odcięło moc na biegu nie chciała jechać po przekroczeniu 1 tyś obrotów natomiast na luzie silnik się kręcił oraz na wstecznym również podczas wbicia ponownie biegu jechał bez problemu. U mechanika błąd sondy lambdy ( zbyt uboga mieszanka ) co może być problemem . Dodam że zatankowałem 95 czy to może być to po skasowaniu błędu nic się juz nie zapaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Do Zetki tylko 98 można lać kolego, prawdopodobnie mieszanka błędna była i silnik w tryb awaryjny wszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZdzichHere Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Wcześniej było wszystko dobrze teraz na wolnych obrotach delikatnie faluje może to być od sondy lambdy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 musisz zrobić adaptacje przepustnicy są filmiki w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.