majkelm Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Witam, kolejny mój post, za dużo miałem czasu najwyraźniej, za mocno QQ się przypatruję i przysłuchuję Właśnie słuch mnie zmusił do zapytania was, co powoduje dziwny gumowy dźwięk przy kręceniu kierownicą, im szybciej tym lepiej, w obydwie strony Zabrzmi zabawnie, ale to jakby przyspieszony żabi rechot. Im zimniej tym chyba częściej, choć już dawno to słyszę. Coś poważnego ? Coś sam zrobić jestem w stanie ? Niby nie straszne, ale martwi wkurza i denerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Witam, kolejny mój post, za dużo miałem czasu najwyraźniej, za mocno QQ się przypatruję i przysłuchuję Właśnie słuch mnie zmusił do zapytania was, co powoduje dziwny gumowy dźwięk przy kręceniu kierownicą, im szybciej tym lepiej, w obydwie strony Zabrzmi zabawnie, ale to jakby przyspieszony żabi rechot. Im zimniej tym chyba częściej, choć już dawno to słyszę. Coś poważnego ? Coś sam zrobić jestem w stanie ? Niby nie straszne, ale martwi wkurza i denerwujeGumy przy drazku kolumny kierowniczej. Jak Cie denerwuje to smar biały lub silikonowy że strony spodu musisz zaapikowac Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelm Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 O, to odpowiedź, podziękował Może być silikon w sprayu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 O, to odpowiedź, podziękował Może być silikon w sprayu ?Moze, moze. Musisz to tam mocno w ta gumę napsikac i na jakiś czas pomoże :-)Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.