mahtew Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 witam, Potrzebuję pomocy przy rozebraniu kierownicy. na Jutubie znalazłem dwa filmy pokazujące jak zdjąć przednią obudowę z poduszką, ale nie mogę sobie z tym poradzić. wkładam śrubokręt przez dziurę, obudowa wyskakuje ~0,5cm i od razu blokuje się na klaksonie (trąbi). dalej nie chce odskoczyć. czy trzeba odczepić jeszcze jakiś zatrzask? czy ktoś ma doświadczenie w rozbieraniu kierownicy w j11b? potrzebuję podpowiedzi jak to dobrze zrobić chce nawiercić dwie dziurki w plastiku aby zamocować dodatkowe przyciski do radia. bez demontażu niestety się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 W starszym typie kierownicy były dwie dziury do odhaczenia poduszki. Tu nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahtew Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 No właśnie nie. Jest tylko jedna od spodu. Znalazłem tylko coś takiego na yT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAMA Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Rogue Sport, Rogue, możesz też szukać Micry która ma identyczną kierownicę. To instrukcja jest przedliftowa ale też jest tylko jedno miejsce zwolnienia blokady http://www.nirogue.com/driver_air_bag_module-925.html A tak przy okazji napisałeś też że.... "trąbi" Zdejmujesz poduszkę przy podłączonym akumulatorze i działasz wbrew wszystkim instrukcjom? Lubisz ryzyko widzę jak prawdziwi fachowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie lubi ryzyka tylko koniecznie chce się znaleźć na pierwszych stronach gazet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.