Gość Tom Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Witam jestem nowym użytkownikiem tegoż forum i posiadam K11 z 96 roku. Mam problem bo nie działa mi światełko w środku samochodu, znalazłem przyczyne odłączona kostka przy prawym przednim słupku, jak mogę znaleźć drugą kostkę żeby je złączyć (szukałem palcami i nie mogłem jej znaleźć) i czy muszę zdjąć deskę rozdzielczą jak tak to jak? I jeszcze jedno gdzie mogę znaleźć prawe siedzenie pasażera łaman i w jakiej cenie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GugiBaoo Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Witaj W ktorym miejscu masz tą kostkę rozlączoną przy slupkach drzwi są wlaćzniki i kostki natomiast przy desce jest kostka podlączeniowa lampki -kabelek pedi dalej po slupku do gory i do lampki w dachu.NA slupkch są tez kostki do glośniczków wysokotonowych-jeśli ich nie masz to bedą one nie podpięte Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GugiBaoo Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Jeżeli chodzi o siedzenie to co konkretnie potrzebujesz-mam poduszki siedzenia z zaglowkiem bez prowadnic -bo je przelożylem do innych foteli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tom Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Jest to kabelek schodzący od lampki po przednim prawy słupku nie znalazłem kostek od gwizdków, a siedzenie chodzi mi o całe bo jest pogięte w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tom Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Już zrobiłem, dla przyszłych wystarczy tylko odkręcić po prawej stronie deskę i szukać kostki przy szybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.