ron5 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Witam,kupiłem zawór egr ,zamiennik NTY .Wymienię go w warsztacie ale czytałem, na forum ,że po wymianie trzeba go zaadoptować.Na czym to polega ?Czy to jest problem poza serwisem Nissana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zaworu EGR nie adoptuje się. Silnik zrobi to sam po włączeniu zapłonu i wyłączeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ron5 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 dziękuje,po dłuższym czasie ,ze względu na zapalającą się i gasnącą żółtą kontrolkę check engin ( osobny post) zdecydowałem się jednak wymienić egr, za Twoją poradą.Po wymianie dam znać co i jak,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.