RoboolLFC Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Witam, czy w waszych j11 też tak strasznie trzeszczą plastiki, moje auto ma przejechane 36tkm a plastiki tak trzeszczą jak w 15 letnim samochodzie. Boki drzwi od strony pasażera i kierowcy strasznie trzeszczą, skrzypią. Po prawej stronie od pasażera tam gdzie kratka od nawiewu też strasznie coś trzeszczy. W serwisie powiedzieli mi, że boki drzwi trzeba będzie zdemontować i jakąś pastą wysmarować ale akurat nie mają to przy okazji zerkną, jak zwykle zbyli klienta i mają gdzieś. Kupiłeś to spadaj, a ja już nie mogę wytrzymać bo jak jadę po nierównościach to wszystko trzeszczy w tym samochodzie i jeszcze dodatkowo teraz piszczy pedał do sprzęgła na maxa, próbowałem go nasmarować, popryskałem wszystkie możliwe miejsca smaren w sparyu ale nic nie pomogło dalej piszczy. Masakra jakaś, może ktoś to przerabiał i ma jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Pedał sprzęgła...A pryskałeś gumową uszczelkę przez którą przechodzi popychacz??? Co do trzeszczenia ,mam ciszę.Po prostu trafiłeś na taki egzemplarz poniedziałkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommcioo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ja coraz głośniej słucham radia ps. A taki luz na pedale hamulca (lewa-prawo) to normalka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoboolLFC Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Pryskałem ale może za mało bo nic to nie dało. Popryskam jeszcze raz i zobaczę, to mam nie fart z tymi plastikami, będę truł w ASO zobaczymy, może coś z tym zrobią ale wątpie. Luzu na pedale hamulca nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Tak - trzeszczą. A dlaczego miały by nie trzeszczeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.