4quest Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Witam, Poszukuję schematu podciśnienia, w internecie w serwisowkach są tylko schematy w których wychodzą trzy przewody z zaworu N75. U mnie są dwa przewody przy zaworku, a nad silnikiem jest podwójna metalowa rurka, z czego jedną idzie przewod a druga jest zaślepiona. Samochód ma muła i tak jak by turbina nie załączała prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 U mnie też jedna z metalowych rurek jest zaślepiona ale zaworek ma 3 wężyki. Jeden do dolotu za filtrem powietrza, jeden z vaccu i jeden do "grzybka" turbiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4quest Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 W dniu 16.12.2018 o 08:02, sq9mcs napisał: U mnie też jedna z metalowych rurek jest zaślepiona ale zaworek ma 3 wężyki. Jeden do dolotu za filtrem powietrza, jeden z vaccu i jeden do "grzybka" turbiny. kolego mógłbyś opisać który z przewodów gdzie jest podłączony? 1... 2... 3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.