NOmaro Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 witam, kupiłem dzis terrano 2000r i ma silnik bez intercoolera. Czy oryginalnie byly jeszcze takie montowane ??? w tym roczniku. dodam ze ze nie widac zeby był zmieniany filtr pow. itd itp wszystko od 2.7td Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jak szukałem auta dla siebie to trafiały się takie "perełki" w ogłoszeniach. Podobno nissan chciał się pozbyć pewnych podzespołów z magazynów i montowali te silniki w nowszej budzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike08 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 No to sie ciesz masz silnik do czolgu ... i tyle Pozdrawiam Michal Jak mialem WD 21 z 2.7 TD to problemem bylo tylko aby olej wymienic ..... pieknosc ... raz tylko cos tam bylo z turbina ale to nie skaleczylo mnie za bardzo ...dobry silnik z T1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Własnie nie bardzo sie cieszyc bo auto ma wydmuchaną uszczelkę pod głowicą. W tym silniku raczej to rzadkość, miał ktoś juz taki przypadek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.