dawid240_ Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Cześć wszystkim, Potrzebuje porady otóż moja micra potrzebuje najprawdopodobniej wymiany kopułki, jednak przeglądam mądry internet i nie mogę nic znaleźć czy ktoś ma lub mógłby mi napisać krok po kroku jaką ją wymienić ? Oraz czy jestem w stanie wykonać taką naprawdę samemu czy nie obejdzie się bez mechanika ? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Tutaj masz film pogladowy,Czy dasz radę musisz ocenic sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enes19 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Wymieniałem kopułkę sam - nie ma żadnego problemu kilka kluczy i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzelniax Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Również jestem zdania jak kolega powyżej. Dużej filozofii nie ma - wystarczy zamówić sobie odpowiednią część, ale wejdź sobie na https://www.ucando.pl/k/palce-i-kopulki-rozdzielaczy/U1107 - wybierz swój model auta i kup odpowiadającą dla Ciebie kopułkę. Będzie pasować na bank tylko wybierz odpowiedni model auta Kilka kluczy i wszystko śmiga jak wcześniej, a nawet lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.