KONREY Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Witam szanowne grono i pytanie jak w temacie . Przeszukałem forum ale na nic niestety nie trafiłem. Mozecie cos podpowiedziec czym jakim sprzetem mozna podlaczyc sie i cos niecos polukac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Consult III+ inne nie mają nawet połowy możliwości , ale to droga zabawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONREY Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 No dzieki za odpowiedz a czy te ewentualnie inne to jakie masz na mysli ?? A tak na szybko patrze to koszt za Consult 3 to okolo 1 tys zł wiec chyba nie az taki duzy .:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mereth92 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Tylko że tobie jest potrzebny consult 3+ a nie consult 3. Nissan to wredna marka i tylko oryginałem da się go w sensowny sposób ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONREY Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 No to juz teraz wszystko wiem no i tanio to zeczywiscie nie jest Dziekuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG155 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Ja kupiłem TCS CDP+ MULTIDIAG PRO+ V3.0 NEC 2018 BRONZE Może nie potrafi wszystkiego, ale kosztował 250 i już 2 razy uratował mi ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONREY Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Dzieki kolego za podpowiedz . Obawiam sie ze jednak tym nic nie zrobie a dlatego ze jak sadze robiles swojego QQ +2 czyli model J-10 i tu owszem cos sie da pobawic . Mam inny al z tym a nawet nowszym oprogramowaniem i niestety niewiele da sie tym cos zrobic ,powiem nawet prawie nic. W twoim czy moim T-32 sa owszem te same silniki ale oprogramowanie niestety Juz nie .:( Tak czy siak bardzo dzieki za zainteresowanie i chec pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esio1313 Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 witam was wszystkich. jestem to nowy, przesiadlem sie z cytryny C4GP i programu Diagbox. czy czerwony clip dziala z Consult + , mam problem z instalacja. Po zainstalowaniu C3+ ver75.15 nie rozpoznaje Clipa ? jakies macie porady dla mnie. dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid4 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Jeśli jest to 2w1, to możesz połączyć z nissanami do 2010r. przez soft Consult 3 bez plusa 9.21 czy podobny, używając ustawień jak dla standardowego chińskiego klona consult3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.