Unocynik Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Witam. Mam pytanie, czy ktoś z forum przerabiał temat demontażu turbosprężarki w V6 3.0 DCI? Ja rozebrałem pół auta i dochodzę do wniosku, że chyba trzeba albo silnik opuścić albo go wyjąć. narazie masakra. Pytanie 2-gie, gdzie jest zawór odmy, może ktoś wie? nie mogę go namierzyć. Pozdrawiam i proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Turbinka: Wymontować przewód sztywny zasilania olejowego turbinki Zdemontować kolektor wylotowy Zdemotowacprzewód EGR Wymontować trubinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unocynik Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 To tyle w teorii I pytanie czy na pewno w tym silniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unocynik Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Nikt tego nie robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.