Maximus84 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Witam, mój ojciec zakupił nissana almere tino i od jakiegoś czasu mamy problem z mrugającymi kontrolkami silnika i zanikiem podświetlenia zegarów oraz brakiem wskazania z czujników doszedłem do tego, że problem leży w zegarach ale za żadne skarby nie wiem jak się zabrać za rozebranie tych zegarów (problem w wskazówkach obrotomierza i prędkościomierza itd). Przerabiał może ktoś ten temat? Pozdrawiam Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys45 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Sprawdź masę przy zegarach bo być może przewód masowy jest luźny albo przetarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro1002 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam, chciałbym podpiąć się pod temat . Czy można przybliżyć problem? Np. gdzie szukać masy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.