Matijus Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Witam. Dziś zrobiłem ok. 1000km moją primerą. Pod koniec podróży ok 80-90km przed domem poczułem smród palonego plastiku/kabli. Spanikowany szybko patrzę pod maskę zero dymu. na chwilę przestało. Najbardziej było czuć przy przyśpieszaniu. Przy samym domu wycieraczki zwariowały i nie szło ich wyłączyć, oczywiście przez całą podróż ostro i dzielnie one działały. I tu pytanie, kompletnie się nie znam na elektronice (tzn umiem zdiagnozować popalone kable i polutować/zaizolować coś) ale gdzie szukać ? w podszubiu? czy było by czuć coś jak by tam coś się działo? czy pierwsze co rozebrać kierownicę (pisząc tego posta coś mi zaświtało że ktoś kiedyś miał problem ze zwarciem w kierownicy, tzn w wajchach. ale nie jestem pewien czy to dotyczyło tego auta.) Gdzie szukać jeśli chodzi o przekaźnik? Nie ukrywam że zbieram na nowe auto ale jak by nie było jeszcze musi chwile podziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.