Czasowy1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Witam, pierwszy raz tu jestem. Posiadam nissana primerę P12 z silnikiem 2.2dci o już po raz drugi mam tą samą awarie gruz w misce korba na bok i teraz już nie wiem czy one tak mają czy moja wina. Wymiana oleju regularnie żadnych stuków wcześniej. Jadę i nagle kopyto wyciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Widocznie masz wyjątkowego pecha. Te silniki nie są znane z takich awarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Przyczyna może być prozaiczna, jeśli przy naprawie lub wymianie silnika na używany, nie została wymieniona pompa oleju na nową, to gwarancja kłopotów. Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czasowy1 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 16 godzin temu, Thunder napisał: Widocznie masz wyjątkowego pecha. Te silniki nie są znane z takich awarii. Ciekawe ile 3 wytrzyma A tak wygląda to wszystko Oraz pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.