Luisekk Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Witam.. Tak hak w tytule czy ktoś może wie jak podłączyć kamerę przód do radia 2 Din. Nadmienię że radio ma już podłączona kamere wsteczna i nie wiem jak dołożyć przód. Kupiłem nawet przełącznik ale niestety brak pomysłu gdzie co i jak.. Będę wdzięczny za pomoc.. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luisekk Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Jeżeli potrzebna fota kamery wraz z przełącznikiem o rozdzielaczem jestem do dyspozycji oczywiście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luisekk Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 W dniu 4.01.2019 o 18:41, Luisekk napisał: Witam.. Tak hak w tytule czy ktoś może wie jak podłączyć kamerę przód do radia 2 Din. Nadmienię że radio ma już podłączona kamere wsteczna i nie wiem jak dołożyć przód. Kupiłem nawet przełącznik ale niestety brak pomysłu gdzie co i jak.. Będę wdzięczny za pomoc.. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippy Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Hej! I jak, udało się? Również przymierzam się do podobnego rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luisekk Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Cześć.. Próbowałem sam i niestety zawsze coś nie tak i skutek błąd i świecąca poducha.. Wszystko mam przeciagniete itd I chyba podjadę do fachowca bo raczej mi nie pójdzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luisekk Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Cześć.. I jak udało Ci się może podłączyć kamerę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.