Queen Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Witam, niestety kolejny raz mam problem z uszczelką pod głowicą w X-TRAIL QR 20de z gazem i szukam porady oraz mechanika z okolic Katowic który to ogarnie od a do z. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Stanley Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jak to kolejny . To ile ich było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryci Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 o masakra. a moze odma zapchana i wypycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Queen Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Dwa lata była robiona uszczelka, pojeździł miesiąc i silnik do wymiany, teraz drugi motor i po 2 latach uszczelka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek7155 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Znam temat przez 5 lat użytkowania taka przyjemność spotkała mnie tylko raz ale wiedziałem że czas uszczelki nadchodzi pół roku wcześniej koszty to blisko 3 k najgorszym problemem są uszczelniacze pokrywy rozrządu które ma tylko aso i uwaga 6 uszczelek ringów gumowych kosztuje prawie 450 zł reszta standardowo uszczelka pod głowice kolektorów pokrywy zaworów i tutaj też zalecam oryginał bo inne po kilku tygodniach po prostu zaczynają cieknąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.