wiencek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Witam serdecznie forumowiczów,jestem tu nowy i proszę o pomoc. Sprawa dotyczy almerki z 2000 r z silnikiem 2,2 di ,mianowicie znikło mi zasilanie pomy wtryskowej,Sprawdzone w pinach 6i 7 na żarówkę po przekręceniu kluczyka nie ma prądu w kostce ,sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i okazały się całe ,czy zasilanie jest przez któryś przekaźnik ,czy może immo padło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek05 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 W benzynowej wersji w słupku przy nogach kierowcy za plastikową osłoną w profilu są 2 przekaźniki takie same zresztą. 0d pompy paliwa i ogrzewania tylnej szyby. Sprawdź tam, możliwe że masz tak samo. mi kiedyś padł od szyby. Nowy kup sobie na allegro (używka) za kilkanaście złotych bo cena w serwisie jeśli wciąż je mają zwali Cie z nóg ok. 300zł A sorki ty piszesz o wtryskowej nie paliwa to może przekaźniki pod maską tam też jest chyba kilka sztuk lub ewentualnie za skrzynką bezpieczników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.