Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nissan qashqai bije kierownica

morylone

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie wiem czy w dobry temat pisze ale może ktos wie coś na ten temat. A więc posiadam Nissana qashqai 2.2 dci i mam taką usterkę tylko nie mam już głowy ci to może być i mechanik tym bardziej, podczas jazdy nie od razu po ruszeniu ale po przejechaniu paru km zaczyna kierownica drgac, do tego cała karoseria drga, czasem mocniej czasem mniej,  a czasami nawet podczas jazdy w ogóle nic nie dra itd jedzie płynnie. Dodam, że przy wcisnietym sprzęgle będąc na biegu nic nie drga ale gdy puszczę sprzęgło to zaczyna drgać, potrafi samo istnie przestać drgac kierownica i całym autem, jak myślicie co to może być. Dodam, że najbardziej czuć tj bicie z przedniego lewego koła.    Tarcze nigdy nie wymieniane, niektórzy sądzą że to dwumasa ale nie mam pojęcia. Dlatego piszę tutaj bo moze akurat ktoś miał taką sytuację lub podoba. czekam na waszą pomoc! 

Mogą być uszkodzone półosie napędowe przy wejsciu do skrzyni...

4 godziny temu, stuff1000 napisał:

Mogą być uszkodzone półosie napędowe przy wejsciu do skrzyni...

Dziękuję za pomoc dzisiaj podczas  jazdy wyjechałam na most  wiadomo niektóre mosty nie są równe i wybilo auto i uszkodziło całkiem przegub, to była cała wina tych objaw  które przez. Pewien czas nie dawało mi spać... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...