fuchs7 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Drodzy, jakies doświadczenia z łańcuchami? Jakie wybrać aby nie przepłacić? Do wykorzystywania awaryjnie, okazjonalnie. Jaki rozmiar oczka 9mm, 10mm, 16mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nori76 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 To moze lepiej skarpeta od Autosock lub od Husky?Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafyc Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Kiedyś miałem najtańsze do Paska, chyba 9mm, nie wiem czy błąd w sztuce ich montażu, czy zła technika jazdy ale jeden z nich się urwał i rozerwał mi przewód hamulcowy.... Teraz chyba mam 12mm z poprzedniego auta SUV, nie dane mi było ich użyć jeszcze, poprzednie auto mimo napędu tylko na przednia os fajnie sobie radziło przy podjazdach, po za tym mam tylko dwie szt. a do 4x4 to jakoś średnio pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.