Ssadi Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witam Forumowiczów, Chcę trochę zmienić wygląd Micruni Żonki, na wiosnę chcę zastąpić standardowe stalowe felgi na alufelgi, udało mi się znaleźć i zakupić felgi tez od Micry ale młodszej rozmiar 5,5/15 et 50. Rozmiar opony jaki będzie na feldze to 175/60 r15. Myślę o zamontowaniu dystansów aby troszkę poszerzyć autko ze tak powiem , i stąd moje pytanie jaką szerokość dystansu sugerujecie, kumpel sugeruje 30 mm tył, 15mm na przód, czy takie będą spoko ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon81 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Tutaj coś znalazłem, a nie lepiej zamontować oryginalne felgi 16" od Micry ? https://motocykle-lodz.pl/topic/3800-dystanse-kół-a-bezpieczeństwo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.