aszlos Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Witam ! Posiadam Almerę n15 gti i szukam częsci wydechu. Muszę wymienić łącznik elastyczny, tłumik środkowy , końcowy i możliwe że katalizator . Poszukałem w internecie i nie mogę znaleźć części . Prosił bym o jakieś namiary na sklepy lub warsztaty w okolicach Wałbrzych gdzie można się zaopatrzyć w części . Czekam na jakieś informację dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Tylko ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszlos Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Witam ja dalej drążę temat układu wydechowego . Jeżeli chodzi o ASO to dzwoniłem i dowiedziałem się że części nie dostępne . Sami mają almerę gti i wydech robili na zamówienie. Teraz drugie pytanie a mianowicie , chodzi mi o odcinek wydechu od kolektora do drugiego katalizatora ( ja posiadam dwa)z łącznikiem elastycznym. mam do kupienia ten element ale bez katalizatora http://www.autosessive.com/exhaust/exhaust-parts A teraz pytanie czy będzie pasować lub jak to sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.