Hudy_Edd Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Siemanko Oto moja zetka, sprowadzona w 2017roku ze Stanow jako wypadek, zdrowo j**nieta byla, ale i tak finansowo wyszlo calkiem spoko. 2016rok przyjechala z 5k mil nabitymi, wersja podstawowa, bez niczego, ale powoli wlatuja dodatki. Zawias: KW v3 Stabilizator przod: whiteline razem z lacznikami na przod i tyl Decaty Invidia Filtry K&N Powloka ceramiczna na lakier Spoiler carbon typu duckbill od fly1 Swiatlo przeciwmglowe tyl od Evo-R Zderzak przod od nismo 2015+ z ledami od Evo-R Za tydzien bedzie montowana chlodnica oleju z1. Zamowilem tez od fly1 zamiast tych czerwonych listew na zderzaku z przodu wersje carbonowe. Chcialbym jeszcze jakies fele 19" wrzucic, szpere, BBK bo teraz to w ogole nie hamuje i z czasem wiecej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 są już nowe fele? może jakies foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudy_Edd Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Zamowilem i beda dopiero gdzies za 2 miechy :/ wybralem ssr sp5 sciagane z Japonii. 9,5j na przod i 11j na tyl ciekaw jestem jak to siadzie Tydzien temu tez sasiad wjechal mi w tylny zderzak, sianko jakies tam z jego OC dostalem i mysle zeby wsadzic zderzak od nismo :p z tym, ze aso maja problem z ustaleniem numeru zderzaka od nismo jakby ktos mial to bylbym wdzieczny Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Hudy_Edd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudy_Edd Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Wpadl zderzak tył od nismo, bede musial wydech przedłużyć, ale wyglda konkret. Co ciekawe w aso nowka jest tańsza niz uzywki na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 sztos! troche tylko rejestracja się gubi, ale moze tylko tak na zdjęciu wygląda. czarne znaczki lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudy_Edd Opublikowano 18 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) Forum chyba troche umiera, sam lekko zapmnialem o tym temacie, ale tez duzo sie nie dzialo jezeli chodzi o zmiany. Zeta juz 3 lata u mnie i ciagle mi sie nie znudzila. W maju 2019 roku zamówiłem felgi od https://www.facebook.com/jdmdealer i do dzis nie mam ani felg ani kasy. Sprawa wyladowala w sądzie i aktualnie komornik sie tym zajmie, poniewaz termin oddania siana minal. Niestety okazalo sie, ze takich jak ja jest okolo 20+ osob. Dowiedzialem sie tez, ze on juz ma ugody z bankami i komornika na glowie. Felgi jakie u niego zamowilem to SSR SP5. Pare dni temu zainstalowalem maly uprade do dyfra: LSD Nismo GT PRO, poliuretan Whiteline'a, przelozenie 3.9, wieksza oslona dyfra z zeberkami i teraz dopeiro widze jak ten samochod powinien jezdzic od poczatku. Jazda z otwartym dyfrem mija sie z celem W ciagu najblizszych dni powinienem tez dostac nowe fele TE37sl 19" <3 ale chyba zaloze dopiero na sezon 2021 Edytowane 18 Września 2020 przez Hudy_Edd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 W dniu 18.09.2020 o 18:35, Hudy_Edd napisał: Forum chyba troche umiera, sam lekko zapmnialem o tym temacie, ale tez duzo sie nie dzialo jezeli chodzi o zmiany. Zeta juz 3 lata u mnie i ciagle mi sie nie znudzila. W maju 2019 roku zamówiłem felgi od https://www.facebook.com/jdmdealer i do dzis nie mam ani felg ani kasy. Sprawa wyladowala w sądzie i aktualnie komornik sie tym zajmie, poniewaz termin oddania siana minal. Niestety okazalo sie, ze takich jak ja jest okolo 20+ osob. Dowiedzialem sie tez, ze on juz ma ugody z bankami i komornika na glowie. Felgi jakie u niego zamowilem to SSR SP5. Pare dni temu zainstalowalem maly uprade do dyfra: LSD Nismo GT PRO, poliuretan Whiteline'a, przelozenie 3.9, wieksza oslona dyfra z zeberkami i teraz dopeiro widze jak ten samochod powinien jezdzic od poczatku. Jazda z otwartym dyfrem mija sie z celem W ciagu najblizszych dni powinienem tez dostac nowe fele TE37sl 19" <3 ale chyba zaloze dopiero na sezon 2021 Powiem tak konkret, piękna sprawa no i tył z NISMO robi robotę : ) Czujesz dużą różnicę w sztywności po założeniu poli Whiteline? A felgi co tu dużo mówić nowe to ich cena to duża część mojego G35 (oryginałów) ale piękne to one są Jakie masz dalsze plany? Nie miałes problemów z przepływkami przez filtrt z olejem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudy_Edd Opublikowano 15 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 8 hours ago, Cytrus said: Powiem tak konkret, piękna sprawa no i tył z NISMO robi robotę : ) Czujesz dużą różnicę w sztywności po założeniu poli Whiteline? A felgi co tu dużo mówić nowe to ich cena to duża część mojego G35 (oryginałów) ale piękne to one są Jakie masz dalsze plany? Nie miałes problemów z przepływkami przez filtrt z olejem? Poli wpadl do dyfra, roznicy nie czuje w ogole. Problemów z przepływkami tez nie bylo na szczescie. Dalsze plany to na pewno wiekszy hamulec, chociaz akebono wrzucic. Moze jakis kubelek dla kierowcy bo te seryjne sa beznadziejne A te felgi nie byly az tak drogie, calosc wyszla 11k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 bardzo ładna zetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 najlepiej akebono bo wtedy nie ma problemu z tyłem (tarczo bęben) nie będziesz potrzebował adapterow itd Najlepiej wtedy na przód zrobić 2 częściowe tarcze pływające bo te OEM tarcze dużo ważą niestety. A Chyba pizza brakes dość tanie te tarcze robią z DBA też jakieś są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi