tomek0102 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Witam. W Mikrze K13 mojej żony zaszwankowało radio. Po włączeniu silnika radio włącza się, ostatnio wybrana stacja radiowa gra ale jeśli chcę cokolwiek zrobić (zrobić głośniej z kierownicy bądź bezpośrednio gałką radia, zmienić stację z kierownicy bądź gałką w odbiorniku, przycisnąć cokolwiek na panelu dotykowym) czynność wybrana "zawiesza się" na około minutę, dopiero po minucie jest reakcja na wciśnięty przycisk. Ktoś coś podpowie co robić ? W załączeniu zdjęcie odbiornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBULSEN Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jeśli jeszcze nie próbowałeś to spróbuj najprostszej czynności - zresetuj dziada - odłącz akumulator odczekaj parę sekund i podłącz ponownie, być może coś się zawiesiło w radyjku. Oczywiście warunek jest jeden: MUSISZ DYSPONOWAĆ KODEM DO RADIA. będzie wymagany przy pierwszym włączeniu radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek0102 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Dzięki za podpowiedź, też o tym myślałem ale samo się naprawiło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.