ACMc260278 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Witam w jakiej odleglosci na relingach macie zamontowane belki pod box.Wiem ze odleglosc miedzy belkami musi byc 70 cm.Na moich relingach nie ma zadnego znaczka gdzie zamontowac belki.Pozdrawiam i licze na Wasza pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 nie mam boxu ani belek:) i się nie znam. Ale czy na boxie nie masz miejsc montażu? i to automatycznie wyznaczy ci montaż na samochodzie? box może byc dłuższy, krótszy? A jak wozisz drabinę - to chyba nie ma znaczenia odległość - przód-tył. patrzaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Relingi są zamontowane do dachu w dwóch miejscach na początku i końcu.Nie ma większego znaczenia w którym miejscu zamontujesz belki. Teoretycznie im bliżej mocowań relingów do karoserii tym lepiej.Zrób to tak aby box leżał na belkach symetrycznie, nie przesadzaj z rozzstawieniem belek za szeroko i w takim miejscu aby nie było problemu z otwieraniem klapy bagażnika.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 48 minut temu, ACMc260278 napisał: Witam w jakiej odleglosci na relingach macie zamontowane belki pod box.Wiem ze odleglosc miedzy belkami musi byc 70 cm.Na moich relingach nie ma zadnego znaczka gdzie zamontowac belki.Pozdrawiam i licze na Wasza pomoc Ja mam belki Thule WingBar i w instrukcji montażu jest podane , żeby montować 5 cm od początku relingu a między belkami 70-75 cm - tak montuję od kilku lat i wszystko jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 a masz dedykowane tzn na rozstaw naszych relingów, czy uniwersalne - wystające ( jeżeli tak - jaka długość belek )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACMc260278 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 2 godziny temu, Brzyk napisał: a masz dedykowane tzn na rozstaw naszych relingów, czy uniwersalne - wystające ( jeżeli tak - jaka długość belek )? Mamy dlugosc belek 135 a relingi sa oryginalne (dach panorama ) 2 godziny temu, rafiros napisał: Ja mam belki Thule WingBar i w instrukcji montażu jest podane , żeby montować 5 cm od początku relingu a między belkami 70-75 cm - tak montuję od kilku lat i wszystko jest w porządku. no wlasnie o to mi chodzilo a jaki masz duzy box i jakiej firmy bo my mamy taurus 460 l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACMc260278 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 4 godziny temu, Brzyk napisał: nie mam boxu ani belek:) i się nie znam. Ale czy na boxie nie masz miejsc montażu? i to automatycznie wyznaczy ci montaż na samochodzie? box może byc dłuższy, krótszy? A jak wozisz drabinę - to chyba nie ma znaczenia odległość - przód-tył. patrzaj: Dzieki 4 godziny temu, Brzyk napisał: nie mam boxu ani belek:) i się nie znam. Ale czy na boxie nie masz miejsc montażu? i to automatycznie wyznaczy ci montaż na samochodzie? box może byc dłuższy, krótszy? A jak wozisz drabinę - to chyba nie ma znaczenia odległość - przód-tył. patrzaj: dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACMc260278 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dzieki bardzo za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.